Les destrosses provocades per l'aiguat se situen en 450.000 euros a Torelló i Sant Vicenç

A Torelló els desperfectes del pont de la Coromina ascendeixen a 150.000 euros i a Sant Vicenç 300.000. 

Publicat 02/11/2018, Torelló/Sant Vicenç - Societat
les-destrosses-provocades-per-l-aiguat-se-situen-en-450-000-euros-a-torello-i-sant-vicenc

El pont de la Coromina el dia de l'aiguat. (Foto: Mar Aulet).

Els danys provocats per l’huracà Leslie el passat 15 d’octubre a Torelló i Sant Vicenç ascendeixen a 450.000 euros. L’alcalde, Santi Vivet, va explicar en el ple de dilluns a Torelló que “un dels desperfectes més grans que es van produir va ser al pont de la Coromina” i que la seva reparació està valorada  “en més de 150.000 euros”. També va informar que estan pendents “que un tècnic de l’ACA ens digui què hem de fer per restaurar-ho”, és a dir, “si podem tornar a fer el mateix que hi havia o ens obliguen a construir una altra cosa”. Vivet va afegir que el pont de la Coromina “és necessari perquè dóna servei a cases de pagès, empreses i que moltes persones l’utilitzen per a anar a caminar”. 

Pel que fa els desperfectes ocasionats a Sant Vicenç per l’aigua se situa al voltant dels 300.000, dels quals 100.000 són només per la reforma i reconstrucció del camp de futbol. A banda del camp, l’aigua també va afectar els vestidors, maquinàries, tanques i accessos. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació