Més de 14.000 electors de la Vall del Ges podran votar en les eleccions del 28A

Ho podran fer 105 persones més que en els comicis generals del 2016.

Publicat 26/04/2019, Vall del Ges i Orís - Política

Més de 14.000 persones de la Vall del Ges i Orís estan cridades aquest diumenge a les urnes per les eleccions espanyoles i per decidir el nou Congrés dels Diputats i el Senat. Aquesta vegada són 105 més els electors que podran exercir el seu dret a vot respecte els darrers comicis generals de l’any 2016. Concretament són 14.008 persones. 

A Torelló, un total de 10.321 persones podran votar, 97 més que fa tres anys. Una vegada més, s’habilitaran divuit meses electorals. Onze estaran col•locades a l’Escola Fortià Solà i set al Vall del Ges. A Sant Pere, ho podran fer 1846 persones, 25 menys que fa tres anys. Les tres meses estaran col·locades a l’escola Xandri. A Sant Vicenç la xifra d’electors ha augmentat en 37 persones més que el 2016 i en suma un total de 1590.  Hi haurà tres taules: dues a l’Aula de Cultura i una al Casal Cultural de Borgonyà. I, per últim, a Orís podran votar 251 persones, quatre menys que en les darreres generals. Hi haurà una única mesa als baixos de l’Ajuntament.

Els principals candidats que es presenten per la circumscripció de Barcelona són Jordi Sánchez (Junts per Catalunya), Oriol Junqueras (ERC), Meritxell Batet (PSC), Albano Dante Fachín (Front Republicà), Jaume Asens (En Comú Podem),  Inés Arrimadas (Ciutadans) i Cayetana Álvarez de Toledo (PP).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació