Milloren les dades epidemiològiques també a Torelló

El regidor de Salut Pública, David Sánchez, va informar en el ple que la situació "és bona" però cal "no abaixar la guàrdia".

Publicat 03/06/2021, Vall del Ges i Orís - Salut Pública

El regidor de Salut Pública, David Sánchez, va informar en el ple que la situació epidemiològica a Torelló “és bona” tot i que en els darrers dies “hi ha hagut algun rebrot” i s’han diagnosticat “dotze positius”. Per tant, Sánchez va demanar, una vegada més, “no abaixar la guàrdia” i “seguir les recomanacions sanitàries”. També va informar que fins el 31 de maig s’han posat 7480 dosis de vacunes, 5161 de primera dosi  i 2319 de segona. Segons les xifres del portal de dades obertes de la Generalitat, entre el 24 i el 30 de maig s’han administrat 677 dosis de vacunes a Torelló. Concretament, s’han posat 293 primeres dosis i 384 segones dosis. 

Pel que fa a Sant Vicenç l’índex de rebrot és molt baix i en els darrers catorze dies només s’ha comptabilitzat un positiu. A Sant Pere i Orís l’índex de risc també és molt baix i en els últims quinze dies només s’han diagnosticat 3 afectats per coronavirus als dos municipis.
 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació