Molta assistència a la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere

La matança del porc i la construcció d'una carbonera, les novetats principals de l'edició d'enguany. 

Publicat 28/01/2019, - Festes i Fires
molta-assistencia-a-la-fira-de-sant-sebastia-de-sant-pere

Totes les activitats van tenir molt bona acollida. (Foto: Jordi Fàbrega).

La matança del porc a càrrec dels organitzadors del pessebre de Joanetes a la zona del Mas de Sant Pere i la construcció d’una carbonera van ser dues de les activitats estrelles de la Fira de Sant Sebastià d’aquest passat cap de setmana i que es presentaven com a novetats. La regidora de Comerç, Dolors Rustarazo, fa una valoració “positiva” de l’activitat i destaca que “va passar molta gent pel municipi i que els temps els va acompanyar”.

La Fira es va iniciar diumenge a partir de les 9 del matí i va comptar amb més d’una cinquantena de parades que es van instal·lar al casc antic. Un any més l’’Ajuntament va oferir sopa torrada amb pilotilles mentre que des de la Llar de Jubilats van fer una demostració de pilotilles i carn del perol. També hi va haver ball d’en Xandri a la plaça de la Rectoria, portes obertes a l’escola, la benedicció d’animals i passant de cavalls, el sorteig de lots de pagès o l’acapte de sang. Pel que fa l’Agrupament Escolta Mestral va oferir esmorzars de pagès a la zona del Mas. A la tarda es va programar una audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona a l’envelat del Polvorí amb entrada gratuïta que va posar punt i final als actes. 

Per segona edició, el dissabte es van fer els Tastets de Fira a l’envelat que van comptar amb la participació de diferents restauradors locals com són la Coope, el Casal d’Avis i la Xicra. Enguany, com a novetat, dos restaurants van incorporar postres al menú. També hi va haver l’actuació del grup Cantamanyanes XL. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació