Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció Pla de Transició al Treball

Es pot escollir entre el curs d’auxiliar de fusteria i instal·lació de mobles, i el d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. 

Publicat 09/05/2022, Torelló - Societat

Ja estan obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) que es realitzaran el curs que ve. S’adrecen als joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen la ESO. S’ofereixen dos cursos: el d’auxiliar de fusteria i instal·lació de mobles i el d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Cada curs consta d’una formació bàsica, una formació específica i 180 hores de pràctiques en una empresa. Els programes es van posar en marxa el 1996. Com a novetat, des de l’any passat, amb el curs i les pràctiques aprovades després “poden accedir directament a un graumig”, expliquen. A més, també es pot cursar l'ESO a les escoles per adults i treballar com auxiliar amb un certificat professional de nivell 1. Les persones interessades es poden inscriure fins aquest divendres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació