Orís ajudarà a pal·liar els efectes de la pandèmia amb gairebé 21.000 euros

Les ajudes econòmiques extraordinàries s'adrecen a persones i a petites i mitjanes empreses i teixit comercial del municipi. 

Publicat 18/11/2020, Orís - Societat

L’Ajuntament d’Orís atorga 20.879,77 euros destinats a pal·liar els efectes de la crisi sanitària generada per la Covid-19. L’alcalde d’Orís, Arnau Basco, explica que l’objectiu és mitigar "els efectes de la pandèmia". Concretament el consistori ha aprovat un conjunt d’ajudes econòmiques extraordinàries adreçades a persones i a petites i mitjanes empreses i teixit comercial del municipi que han tancat temporalment a causa dels efectes de l’epidèmia.En total s’han atorgat 12.966,40 euros per atendre les 12 sol·licituds d’ajuts destinats al teixit comercial, de serveis i autònoms i 7913,37 euros a 21 persones que van patir un ERTO. Per altra banda, aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre l’Ajuntament d’Orís celebrarà el ple municipal per via telemàtica en què s’aprovaran els pressupostos per a l’any 2021, com a punt més destacat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació