Orís i el Bisaura comparteixen una nova tècnica de Joventut

L'objectiu és que faciliti i creï sinergies entre els diferents agents socials, entitats, empreses i joves del Bisaura per tal d’aprofitar els recursos rurals i posar-los en valor. 

Publicat 09/07/2020, Orís - Joventut

Orís i el Bisaura tenen des del passat mes d’abril una nova tècnica compartida de Joventut, Judit Cardellach. El Consell Comarcal d’Osona els la va presentar a través d’una reunió telemàtica el 22 d’abril passat, en què hi van participar l’alcalde, Arnau Basco; la regidora de Joventut, Marina Comas i la tècnica de joventut del Consell Comarcal, Ivette Costa. L’objectiu va ser presentar el servei fent èmfasi en la voluntat de reorientar-lo. També es va donar importància i es van escoltar les necessitats i demandes del municipi en matèria de Joventut. En primer lloc, es va fer un repàs dels projectes que ofereix el Servei de Joventut del Consell Comarcal i de les diverses actuacions i activitats que realitza i possibilita la presència de la figura tècnica, tant a en l’àmbit local com comarcal. La intenció és que la tècnica compartida de Joventut faciliti i creï sinergies entre els diferents agents socials, entitats, empreses i joves del Bisaura per tal d’aprofitar els recursos rurals i posar-los en valor. D’altra banda, també es va posar de manifest un compromís ferm en crear més vinculació amb la diversitat de joves del poble, apropant-se a ells mitjançant la seva presència i contacte in situ. Aquest canvi de perspectiva es veurà reflectit durant l’any i quan la situació de confinament ho permeti mitjançant diverses actuacions concretes com l’impuls de les xarxes socials, sobretot pel que fa l’Instagram i el Facebook de Joves Bisaura, i la creació d’un canal de WhatsApp pels joves d’Orís perquè la informació arribi més directament i puguin realitzar consultes, demandes d’orientació o rebre suport pel que fa diferents àrees que conformen la realitat juvenil.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació