Presenten el primer Pla Estratègic de Comerç de Torelló

L’objectiu és minimitzar l’impacte d’alguns hàbits de consum que poden anar en contra del model comercial de proximitat.

Publicat 05/04/2022, Torelló - Comerç
presenten-el-primer-pla-estrategic-de-comerc-de-torello

Torelló presentarà aquest dimarts al vespre el primer Pla Estratègic de Comerç de Torelló, que es desplegarà entre els anys 2022 i 2025. El nou pla està pensat per desenvolupar-se de manera consensuada amb el sector i amb els diferents actors que hi participen. L’objectiu és minimitzar l’impacte d’alguns hàbits de consum que poden anar en detriment del model comercial de proximitat, a més d’incidir en la vertebració comercial del municipi per treure-hi més rendiment i evitar que la venda al detall perdi múscul. L’acte de presentació comptarà amb les intervencions de la regidora de Comerç, Mercè Faja; l’alcalde, Marçal Ortuño; i representants de l’empresa que ha elaborat el pla estratègic. La presentació, que és oberta a tothom, començarà a partir d’1/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de La Cooperativa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació