Primera mort per coronavirus a Osona

Hi ha en estudi dues morts més per saber si també estan relacionades amb la infecció per coronavirus. 

Publicat 19/03/2020, Osona - Salut Pública

El Consorci Hospitalari de Vic va confirmar aquest dimarts el primer cas a Osona d'una persona que ha mort per causes relacionades amb la COVID-19. Es tracta d'un home de 83 anys que estava ingressat a l'Hospital Universitari de Vic i que va morir dimarts a la tarda. Així mateix, hi ha en estudi uns altres dos èxitus a l'espera de confirmar si estan relacionats o no amb la infecció per coronavirus SARS-CoV-2. Sobre la mort d'una noia de 19 anys que va ingressar d'urgència dimecres a la matinada en estat greu, el cas està en investigació sense que de moment es pugui confirmar la relació amb infecció per coronavirus.

Des de l'inici de l'epidèmia, el Consorci Hospitalari de Vic ha confirmat 22 casos d'infecció per coronavirus: 15 pacients i 7 professionals sanitaris. Una xifra que s'ha triplicat des de dilluns. Del total de proves realitzades, 56 han donat resultat negatiu. A l'Hospital Universitari de Vic hi ha ingressades actualment 11 persones amb confirmació de COVID-19.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació