S'habilita la sala polivalent com a espai de vacunació

Es posa en marxa aquest dimarts i, per tant, ja no s'administraran vacunes al Casal Cívic. 

Publicat 13/04/2021, Torelló - Salut Pública
s-habilita-la-sala-polivalent-com-a-espai-de-vacunacio

Aquest dimarts es posa en funcionament la sala polivalent de Torelló com a centre de vacunació de la Covid-19. L’espai tindrà quatre boxs habilitats, amb els corresponents accessos per entrar i sortir i una sala d’espera, respectant totes les mesures sanitàries. La iniciativa la porta a terme l’Ajuntament de Torelló en coordinació amb el Centre d’Assistència Primària del municipi. El regidor de Salut Pública, David Sánchez, explica que aquest espai “estarà habilitat durant vint setmanes que és el temps que Salut tardarà a vacunar la població”. Els dimarts s’administraran les primeres dosis i els dijous les segones, en horari de 2/4 de 10 del matí a les 5 de la tarda. Les vacunes s’administraran, segons el calendari establert i amb la cita prèvia que rebrà cada persona. Sánchez afegeix que el CAP “es continuarà posant en contacte amb les persones vacunades”.Amb la posada en marxa d’aquest espai a la sala polivalent, més ampli i adequat, ja no es posaran vacunes al Casal Cívic.

Segons les últimes xifres publicades al Portal de dades obertes de la Generalitat, entre l’1 i l’11 d’abril el departament de Salut va administrar 628 dosis de vacunes a Torelló. Concretament, es van posar 578 primeres dosis i 50 segones dosis. Al mes de març, ja s’havien administrat 1.385 dosis més.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació