S'han posat 1.385 vacunes a Torelló durant el març

Es demana a la ciutadania que actui amb la màxima precaució i segueixi les normes sanitàries davant l'increment de la taxa de contagi.

Publicat 07/04/2021, Torelló - Salut

Entre l’1 i el 31 de març, el Departament de Salut ha administrat 1385 vacunes a Torelló, segons les xifres del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya. Concretament, s'han posat 1.041 primeres dosis i 344 segones dosis. El ritme de vacunacions ha augmentat en els últims dies de març, de manera que només entre el 23 i el 31 de març, s'han posat 842 vacunes, 686 primeres dosis i 156 segones dosis. Tot i aquest augment en el ritme de vacunació es demana a la ciutadania que s'actuï amb la màxima cura i precaucions davant del preocupant canvi de tendència de les dades sanitàries, amb l’increment de la taxa de contagi i de l’índex de rebrot. Per evitar que les dades de positius, hospitalitzacions i UCIs es tornin a disparar es demana actuar amb responsabilitat i seguint, en tot moment, les indicacions de les autoritats. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació