Sant Pere organitza la primera sessió del Pla Local de Joventut

En la trobada es posaran en comú els temes que més preocupen als joves.

Publicat 22/10/2020, Sant Pere - Joventut

Primera sessió del Pla Local de Joventut de Sant Pere dilluns de la setmana que ve. Des del consistori santperenc expliquen que l'objectiu d'aquesta trobada és “poder posar en comú amb els joves els temes més rellevants que els preocupin o escoltar les seves propostes”. Per tal de poder garantir la seguretat dels participants, s’ha limitat l'assistència  de l'activitat a un màxim de 6 persones per grup. L'acte es durà a terme a la sala de plens de l'Ajuntament a partir de les 7 de la tarda  juntament amb l'empresa Portacabot que és qui està col·laborant en la part d'elaboració de la diagnosi del PLJ. . A les 7 de la tarda serà el torn pels joves de dotze a quinze anys i, a partir de 2/4 de 9, pels majors de setze anys.

Per altra banda, fa uns dies es va fer públic un primer document en forma de qüestionari per tal que els i les joves del municipi participin en l'elaboració del Pla Local de Joventut pels propers anys.  Aquest primer qüestionari, per joves de 12 a 30 anys es pot contestar durant tot el mes d'octubre i serà el punt de sortida per així poder començar a elaborar el procés.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació