Sant Pere té nova metgessa de capçalera

Carme Verdaguer substitueix Josep Fontarnau que es va jubilar fa uns mesos. 

Publicat 29/07/2022, Sant Pere - Societat

Sant Pere tindrà una nova metgessa de capçalera a partir de dimarts. La doctora Carme Verdaguer substituirà el doctor Josep Fontarnau que es va jubilar fa uns mesos. Des de l’Ajuntament de Sant Pere assenyalen que “és una bona notícia pel poble i pel mateix ajuntament que ha estat lluitant i insistint per tal que s’incorporés el més aviat possible una professional de manera definitiva”. En aquest sentit afegeixen que “el procés ha estat llarg i durant aquest temps els sanitaris del mateix consultori han donat resposta a tothom amb una professionalitat excepcional”. De fet, Verdaguer “ja ha estat atenent a Sant Pere alguns dies mentre es confirmava qui seria la persona definitiva”.
L'horari de consultes serà els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 8 del matí a 2 del migdia i els dimecres de 2 a 8 de la tarda. Amb tot, el consultori estarà tancat el 17 i el 19 d'agost i caldrà anar al CAP de Torelló per qualsevol emergència. A més, la doctora farà vacances de l'1 al 16 de setembre, però hi haurà atenció d'infermeria i de metge dos dies a la setmana.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació