Sant Vicenç suspèn les activitats previstes i tanca els equipaments municipals

Es recomana a les empreses privades (gimnasos, escoles d'idiomes, escoles de densa) que també valorin l'anul·lació de les seves activitats.

Publicat 12/03/2020, Sant Vicenç - Salut Pública

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha emès un comunicat on informa que ha pres tot una sèrie de mesures preventives davant el COVID-19 i ha adoptat un seguit de mesures preventives per la seva contenció i seguiment. Se suspenen totes les activitats organitzades per l'ajuntament i es procedeix al tancament dels equipaments municipals a partir d'aquest dijous i durant les properes dues setmanes. La intenció és evitar aglomeracions i trobades d'un nombre elevat de persones tant en espais oberts com tancats. 

Per tant, es tancaran els equipaments municipals i en conseqüència es procedeix a l'anul·lació de les activitats que hi havia programades al pavelló municipal, el camp de futbol de Sant Vicenç i de Borgonyà. Respecte els equipaments culturals es clausura el pis d'entitats, l'aula de cultura i la sala polivalent, el teatre i casa cuna de Borgonyà i la torre de les Monges de Vilaseca i el Punt 16. També s'anul·la el mercat del diumenge. 

Les activitats extraescolars públiques s'han suspès i es recomana a les empreses privades (gimnasos, escoles d'idiomes, escoles de densa) que també valorin l'anul·lació de les seves activitats.

Des de l'Ajuntament de Sant Vicenç, per evitar concentracions de persones i evitar desplaçaments, es suspenen els cursos, activitats i reunions. Demanen també a les entitats i associacions que valorin l'anul·lació de les seves activitatst o extremin les mesures preventives.

El consistori santvicentenc demana la comprensió, responsabilitat i col·laboració a la ciutadania davant d'aquestes mesures, alhora que es limiti tota l'activitat possible.

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació