Sant Vicenç presenta el Pla director del verd urbà

És l’eina de planificació i gestió per a la millora dels espais verds i l’arbrat del municipi.

Publicat 27/02/2019, Sant Vicenç - Medi Ambient

L’Ajuntament de Sant Vicenç va presentar dilluns el Pla director del verd urbà, elaborat per la Diputació de Barcelona. És l’eina de planificació i gestió per a la millora dels espais verds i l’arbrat del municipi. L’alcalde, Èric Sibina, diu que “ens ajudarà a tenir una fotografia real del verd urbà i de tot l’entorn que delimita el municipi a través d’un inventari”. Considera que “serà una eina útil no només per saber què tenim en aquests moments, sinó també per planificar el futur en matèria de jardineria”. Els reptes de futur són “millorar la gestió que s’ha portant fent històricament a la població, tenir una gestió més eficient i actualitzada als temps moderns i amb una diversificació d’espècies que ara mateix no disposem”. 

Algunes de les dades que s’inclouen en aquest Pla són que Sant Vicenç té 431 arbres en espais viaris i 1075 en espais verds. Pel que fa el conjunt dels espais verds suma 139.711 metres quadrats. 

La presentació del Pla director del verd urbà de Sant Vicenç es va fer a l’Aula de Cultura, en un acte obert a la ciutadania, i va anar a càrrec dels redactors de l’informe que van explicar com s’ha desenvolupat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació