Taller en línia dins del procés participatiu del nou Pla Local d’Habitatge

Es farà aquest dijous a les 7 de la tarda.

Publicat 27/10/2021, Torelló - Habitatge

Aquest dijous es farà la sessió participació del Pla Local d’Habitatge de Torelló. El regidor d’Habitatge, Adrià Jaumira, va explicar en el ple que la primera sessió presencial “no va tenir interès per part de la ciutadania” i per això han decidit programar-ne una altra que es farà en format telemàtic a les 7 de la tarda.

L’Oficina d’Habitatge de Torelló, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat aquest any la redacció del nou Pla Local d’Habitatge del municipi. Dins del procés participatiu que s’ha posat en marxa per fomentar el debat i les propostes de ciutadania i entitats, s’ha decidit incorporar un nou format de taller més còmode i accessible, mitjançant la plataforma Zoom. A més, i fins al 31 d’octubre segueix oberta l’enquesta ciutadana en línia que poden respondre totes les persones majors de 16 anys. S’hi pot participar a través de la plataforma Decidim: (decidim.torello.cat). També s’ha programat un segon taller presencial per al 24 de novembre, a les 5 de la tarda, que servirà per prioritzar les propostes del nou Pla Local d’Habitatge.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació