Torelló acull la festa de graduació del Passaport Edunauta

L'acte vol ser un agraïment a tots els agents implicats en el projecte. 

Publicat 09/06/2022, Torelló - Ensenyament
torello-acull-la-festa-de-de-graduacio-del-passaport-edunauta

Els jardins Vicenç Pujol de Torelló acolliran aquest dijous, a les 5 de la tarda, la festa de graduació del Passaport Edunauta. Per a l’ocasió s’ha organitzat ‘la gimcana dels superpoders’ que consistirà en realitzar cinc proves: el tres en ratlla per equips; el cuc sec; pedra, paper i tisora; dibuixa animals; i peus i mans cooperatives que estaran dinamitzades per les entitats esportives, culturals i ampes. La regidora d’Educació, Núria Montanyà, explica que l’acte “és un reconeixement i agraïment a tots els agents implicats” i es farà l’entregta de diplomes a tots els participants.

El projecte pilot del Passaport Edunauta és un nou sistema d’aprenentatge on l’infant registra tot el que aprèn explorant i gaudint d’activitats educatives que ofereix el seu entorn. En aquest sentit des de la regidoria d’Educació expliquen que “es vol posar en valor i reconèixer l’aprenentatge tant dins com fora de l’escola i connectar els espais i temps lectius i no lectius”. El Passaport Edunauta es va començar a implementar a les escoles de Torelló a partir del gener de 2022 i està adreçat especialment a infants de 3r i 4t de primària. Segons Montanyà, la idea “és que l’any que les activitats continuïn” i, fins tot, “puguin incrementar”. En cas de pluja l’acte es traslladaria a la sala polivalent. Els alumnes que hi assisteixin han de portar el seu passaport.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació