Torelló cedeix la carpa a l’Ajuntament de Manlleu

L’alcalde, Santi Vivet, va explicar que “se’n beneficiarà l’equip de patinatge d’aquesta població que fins ara entrenava en una nau”. 

Publicat 29/01/2019, Torelló - Política

Tots els grups de l’oposició van aprovar en el ple de dilluns a Torelló cedir  la carpa a l’Ajuntament de Manlleu. Tot i això des de la CUP, Francesc Manrique va demanar “com és que sigui aprofitable per un altre municipi quan des de l’equip de govern s’havien posat dificultats per fer-hi activitats i s’havia dit que no complia la normativa”. L’alcalde, Santi Vivet, el va respondre que “se’n beneficiarà l’equip de patinatge d’aquesta població que fins ara entrenava en una nau”. Vivet va deixar clar que la carpa a Torelló “no complia amb la normativa per qüestions de sonoritat”.

Per la seva banda, el regidor d’ERC-JpT Lluís Sabatés va aprofitar aquest punt de l’ordre del dia per mostrar la satisfacció del grup per haver inaugurat la sala polivalent aquest passat cap de setmana i va posar en valor “les seves potencialitats”. També va manifestar que “ens agradaria que en un futur no molt llunyà pogués adoptar el nom de La Carpa de Torelló en record de l’esperit de l’antiga carpa”.

SABATÉS/CARPA

La nova sala polivalent es va inaugurar divendres passat, un equipament que ha tingut un cost d’1’6 milions d’euros i que ha comptat amb una subvenció de la Diputació i Generalitat de 661.000 euros. L’acte va comptar amb el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, que abans de la inauguració, va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, a Can Parrella. Castells va destacar “el retorn social que tindrà la inversió feta en la nova sala polivalent”. Tot i això, el projecte no està acabat ja que la previsió és que en una segona fase s’hi puguin construir lavabos i vestidors o un espai amb cabuda per a un bar. L’equipament tampoc disposa en aquests moments de sistema de calefacció. La festa va comptar amb els concerts de Nyandú, The Unfinished Simpathy i ¡Viva la novia!. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació