Torelló demana responsabilitat a l'hora de treure el gos durant el confinament

S'ha detectat que hi ha qui, aprofitant-se d'aquesta circumstància, en fa un abús. 

Publicat 01/04/2020, Torelló - Civisme

L’Ajuntament de Torelló demana responsabilitat a la ciutadania a l’hora de treure el gos durant aquests dies de confinament. Recorda que treure el gos “és una de les excepcions de mobilitat contemplades en l’actual situació de confinament”. Tot i això, s’ha detectat que hi ha qui, aprofitant-se d’aquesta circumstància, “en fa un abús”. Per això, des del consistori torellonenc fa una crida a la responsabilitat a les persones propietàries de gossos, “per tal que treure l’animal no sigui una excusa per anar a passejar”.

I és que “d’acord amb les disposicions excepcionals d’aquests dies, les sortides amb la mascota han de ser breus, pel mínim temps imprescindible, i a prop del nostre domicili”. Per tant, vol deixar clar que “treure el gos no és una activitat d’oci, no s’ha d’aprofitar per anar a passejar i s’ha de sortir individualment, sense quedar amb ningú”. Per això, informa que “si durant les sortides ens trobem algú, cal mantenir la distància mínima de seguretat i no ens hem d’asseure als bancs ni hem de tocar mobiliari urbà”.

Per altra banda, recorda una vegada més “que s’han de recollir en una bossa les deposicions del gos i netejar l’orina amb una ampolla d’aigua i detergent”. Recomana que és preferible llançar les bosses al contenidor corresponent que no pas a les papereres.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació