Torelló i Sant Vicenç segueixen amb un risc de rebrot molt alt

Sant Pere, en canvi, només ha registrat 1 persona positiva en l'última setmana i Orís cap. 

Publicat 13/05/2021, Torelló - Societat

L’índex de risc de rebrot de coronavirus contínua molt alt a Torelló i Sant Vicenç. En l’última setmana s’han diagnosticat 14 positius al municipi torellonenc que té una taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment de 0’80. A Sant Vicenç s’han registrat 3 casos en la darrera setmana i la taxa és de l’1’36. Sant Pere, en canvi, té un índex de rebrot baix amb només 1 persona i amb una taxa del 0’43. Per últim, Orís segueix tenint un índex de risc de rebrot molt baix i amb cap cas diagnosticat.

Per altra banda, en els últims set dies,  hi ha hagut 15 nous ingressos als hospitals d'Osona de persones amb PCR positiva, 4 menys que la setmana passada, i s'han registrat 3 morts per causes relacionades amb la COVID-19, 1 més que la setmana anterior. Actualment, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 25 persones amb positiu per coronavirus, de les quals 7 són pacients que requereixen cures intensives. La quantitat de pacients ingressats amb resultat positiu s'ha reduït en 8 persones respecte la setmana passada (33) i han baixat fins a la meitat els que són pacients crítics (14). A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona, hi ha 4 pacients ingressats amb resultat positiu, 13 menys que la setmana passada (17). A l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) hi ha 1 persona ingressada amb infecció activa, 1 menys que la setmana passada (2).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació