Torelló inaugura la nova sala polivalent

S'han organitzat activitats diverses a càrrec de les entitats culturals i esportives del municipi i concerts varis encapçalats per Nyandú. 

Publicat 25/01/2019, Torelló - Societat
torello-inaugura-la-nova-sala-polivalent

L'Ajuntament va programar una visita adreçada a les entitats al nou equipament. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L’Ajuntament de Torelló inaugurarà aquest cap de setmana la nova sala polivalent que comptarà amb la participació de diverses entitats culturals i esportives del municipi i concerts diversos encapçalats per Nyandú. La inauguració oficial però es farà divendres, quan es comptarà amb l'assistència del president de la Diputació, Marc Castells; l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, acompanyat per regidors del consistori; l’arquitecte municipal, Gil Casals, i Josep Maria Vilardosa, de Romà Infraestructures. 

Les activitats de dissabte començaran a les 6 de la tarda i s’allargaran fins les 8 del vespre. Es farà portes obertes i una mostra d'entitats, amb activitats i tallers programats per les entitats, Associació Cultural Andalusa de Torelló, Associació d'Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges, Club Bàdminton Vall del Ges, Club Bàsquet Torelló, Colla Gegantera i Grallera de Torelló i Creu Roja d'Osona.

I de les 8 del vespre a les 10 de la nit s’han organitzat activitats participatives, tastos i concerts acústics, a càrrec dels Deixebles de Sant Feliu. I de les 10 de la nit a les 2 de la matinada, s'han programat els concerts de Nyandú, The Unfinished Sympathy i ¡Viva la novia!, amb organització de La Càpsula i FET Torelló.


Per altra banda, el Centre Excursionista de Torelló farà una jornada de portes obertes dissabte de 6 a 8 del vespre a la sala boulder, ubicada al pavelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació