Torna el confinament comarcal a partir de divendres

La decisió s'ha pres tenint en compte l'augment de pacients ingressats als hospitals i a l'increment de la taxa de contagi.

Publicat 08/04/2021, Catalunya - Societat

Torna el confinament comarcal a partir d’aquest divendres, també per a les bombolles de convivència, fins almenys el 19 d’abril. D’aquesta manera s’elimina la possibilitat que aquestes puguin traspassar el perímetre de la comarca amb l’objectiu de reduir la mobilitat a Catalunya. El govern ha pres aquesta decisió per l’augment de pacients ingressats als hospitals i l'increment de la taxa de contagi del coronavirus, una setmana després de Setmana Santa. Sí que es permet la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades, però no relacionada amb activitats culturals, turístiques o de restauració.  Pel que fa la resta de mesures com el confinament nocturn, que va de les 10 de la nit a les 6 del matí, o l’obligació de les empreses a limitar la mobilitat laboral i potenciar el teletreball es mantenen.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació