Un taller d'escriptura enceta les Biblioactivitats a Sant Pere

 Les Biblioactiviats busquen promoure propostes culturals que incentivin els més joves  per gaudir d’aquest espai de cultura alhora que descobreixen i aprenen d’una activitat dirigida per un adult. 

Publicat 29/01/2019, Sant Pere - Cultura
un-taller-d-escriptura-enceta-les-biblioactivitats-a-sant-pere

La sessió va comptar amb 8 participants. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

Primera biblioactivitat de l’any a la Biblioteca l’Esqueller de Sant Pere. Dissabte es va fer un taller d’escriptura a càrrec d’Anna Puigdomènech i que va comptar amb 8 participants. Els assistents van poder aprendre tècniques d’escriptura a partir de paraules, objectes o idees per tal de crear un conte o una història pròpia. Les Biblioactiviats “busquen promoure propostes culturals que incentivin els més joves per gaudir d’aquest espai de cultura alhora que descobreixen i aprenen d’una activitat dirigida per un adult”. 

La propera activitat és un taller de complements de Carnaval en què els participants podran fer-se des de màscares o qualsevol altre complement de disfressa dirigits per Raquel Vaqué, una de les responsables de la mateixa biblioteca. Es farà el 23 de febrer de 10 a 12 del matí i està obert a tothom. La darrera Biblioactivitat és un taller d’animació a càrrec d’Arnau Solà. Es portarà a terme el 23 de març en el mateix horari i està pensat per a joves dels 8 als 12 anys. Pretén fer despertar la curiositat, la creativitat i donar eines per aprendre tècniques per endinsar-se dins el món de l’animació. Tothom que hi acudeixi podrà conèixer com van néixer els dibuixos animats i posaran en pràctica tres tècniques bàsiques de l’animació:  zootrop, flipbook i l’stop-motion.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació