Una trentena de joves participen a l'escape room de Sant Vicenç

L'activitat es troba emmarcada dins el Pla Local de Joventut. 

Publicat 11/02/2020, Sant Vicenç - Joventut
una-trentena-de-joves-participen-a-l-escapre-room-de-sant-vicenc

Els participants a l'activitat. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

Un total de 35 joves de Sant Vicenç van participar diumenge a la tarda al primer escape room organitzat per l'Ajuntament, una acció emmarcada dins el Pla Local de Joventut. El regidor de Joventut, Arnau Fontserè, explica que la valoració de l’activitat tant per part del consistori com dels mateixos joves va ser “molt positiva” i, per tant, no descarten repetir-la.

L’escape room, que es va fer al pavelló, estava ambientat al Far West. Els participants havien d’aconseguir les claus per obrir una caixa i obtenir l’objecte que hi havia a dins. Fontserè destaca que “eren jocs en grup però cooperatius”. Després de l’activitat els joves van haver de respondre unes enquestes en què se’ls demanava “què troben a faltar al municipi tant pel que fa en l’àmbit educatiu, a la mobilitat o el transport”. Tot plegat servirà per acabar d’elaborar el Pla Local de Joventut. El regidor de Joventut diu que en aquests moments “s’està en la fase de diagnosi, després es redactarà i aproximadament al mes d’abril podrà estar enllestit”.El Pla Local de Joventut recollirà la planificació estratègica de les polítiques de joventut al municipi. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació