Vetllar per les places i carrers, una de les prioritats de JxCat Torelló

La seva alcaldable, Neus Codina, ha estat entrevistada aquest divendres a Ràdio Ona. 

Publicat 24/05/2019, Torelló - ELECCIONS MUNICIPALS
vetllar-per-les-places-i-carrers-una-de-les-prioritats-de-jxcat-torello

La candidatura de JxCat a Torelló. (Foto: JxCat).

L’alcaldable per JuntsxCat a l’Ajuntament de Torelló, Neus Codina, ha explicat aquest divendres al matí al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona els eixos bàsics del programa electoral amb el qual concorren als comicis de diumenge. Codina ha posat èmfasi en un dels punts: “vetllar per les places i carrers, renovant el ferm i eliminant les barreres arquitectòniques”. La resta de propostes es concreten en la remodelació del Teatre Cirvianum com a centre cultural del municipi; completar la zona esportiva i la sala polivalent amb totes les fases d’obres que queden pendents; la creació del camí ‘Pescallunes’, un recorregut d’oci, lleure i esport al voral dels rius. També volen crear i organitzar la Festa de la Gent Gran; treballar per dinamitzar una gran festa de l’esport; impulsar fires i esdeveniments; aconseguir un ajuntament més àgil i proper incorporant innovació i noves tecnologies; vetllar per un millor servei a les persones a través de la implicació de tot el personal públic; fer un poble més sostenible amb mesures d’estalvi energètic i energies renovables; aconseguir un millor aprofitament de tots els espais i equipaments locals existents; impulsar convenis de col•laboració amb les escoles; promoure nous projectes de salut comunitària i treballar per un oci diürn i nocturn actiu però alhora respectuós amb els veïns. 


A banda de Codina, la candidatura la configuren Sebastià Raurell, Jordi Rossell, Jordi Noguer, Sussana Pérez, Eloi Pérez, Eduard Fabré, Xevi Calderé, Ester Ribas i Laura Arbós. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació