Xevi Codony, del CAT, 10è veterà en la triatló de Sant Feliu de Codines

El CAT ha participat en diverses curses amb bons resultats. 

Publicat 28/05/2019, Torelló - Esports
xevi-codony-del-cat-10e-vetera-en-la-triatlo-de-sant-feliu-de-codines

Els tres corredors del CAT que es van desplaçar a Sant Feliu de Codines.

El CAT es va desplaçar a Sant Feliu de Codines per disputar un dels clàssic de triatló que es va celebrar fa uns dies. El primer en creuar la línia d’arribada va ser Xevi Codony amb un temps de 34 minuts i 38 segons i quedant 10è veterà. Darrera seu va entrar Marc Vilaregut amb 35 minuts i 3 segons obtenint la 12ª posició i per últim, Toni Font va aconseguir el lloc 17 amb 37 minuts i 54 segons. 

Per altra banda, David Mira va participar a la cursa Batega el Bac de 27 quilòmetres i amb 1525 metres de desnivell positiu. Va ser el 14è classificat amb un temps de 3 hores i 26 minuts. 

Pel que fa Josep Quevedo va prendre part a la Cursa Short de l’Ultracerdanya otenint el 15è lloc de la general i pujant al primer esglaó del podi de veterans. 
Per la seva banda, Jordi Portell va aconseguir la segona posició a la Cursa de Font en Font de Gurb que constava de 5’7 quilòmetres. Va fer un temps de 24 minuts i 40 segons.

També Josep Maria Novellas va debutar als 21 km d’una mitja marató a Mataró. Va col•locar-se a la 23ª posició de la general amb 1 hora 24 minuts i 17 segons.
Finalment, Rocky va participar a la Camí de Cavalls de Menorca, una cursa de 58 quilòmetres. Va creuar l’arribada en 11ª posició amb 6 hores i 1 minut. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació